Har du lastet ned Windows 7?
Teknofil

Har du lastet ned Windows 7?

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Microsoft opplevde en heftig pågang da de la ut 2.5 millioner kopier av betaversjonen av det kommende operativsystemet Windows 7. Interessen var såpass stor at serverne gikk ned og selskapet så seg nødt til å åpne slusene helt og åpnet for at prøveversjonen kunne lastes ned frem til 24. januar. Nå forlenger Microsoft fristen.

Fortsetter å dele ut kopier
Ifølge Cnet News åpner nå Microsoft for at betaversjonen av Windows 7 kan lastes ned frem til 10. desember. Pågangen har vært stor påpeker Microsoft, og tilbakemeldingene mange nok, men de ønsker likevel at også de som er sent ute skal få mulighet til å laste ned testversjonen av operativsystemet.

- Vi har kommet til et punkt hvor vi har mer enn nok betatestere og tilbakemeldingene gode nok, så vi planlegger å ende den åpne tilgangen til Windows 7 Beta. Men fordi interessen fortsatt er så høy som den er så holder vi muligheten for å laste ned åpen frem til 10.februar slik at ingen skal gå glipp av muligheten, skriver Microsofts Brandon LeBlanc, ifølge selskapets offisielle windowsblogg.

Varer frem til 1. august
Dermed holder Microsoft fortsatt påpent slik at du kan laste ned fremtidens operativsystem. Her kan du selv gå inn og laste ned din versjon. Versjonen du laster ned vil fungere frem til 1. august 2009, så du får ingen permanent gratis utgave.

Så langt har operativsystemet fått mye positive tilbakemeldinger, selv om det er tydelig at det fortsatt er under utvikling. Her kan du lese Teknofils test av Windows 7 Beta 1.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen