Har du lastet ned IE9?

Det er ikke mange dagene siden Microsoft slapp betaversjonen av Windows Internet Explorer 9 (IE9) - en kjappere og mer strømlinjeformet utgave. En nyhet er at du nå kan navigere raskere på favorittsidene dine med hoppeliste-funksjonaliteten i Windows 7.

Nettsiden må ha lagt til støtte for disse nye bokmerkene. Noen sider som allerede har tatt det i bruk er Amazon og VG. Du kan også gjøre dette trikset her på Teknofil og hos vår søsterside Mobilen.no. Og stadig flere kommer etter.

Snarvei rett på oppgavelinjen

Alt du trenger gjøre for å ta i bruk denne nye funksjonaliteten er å lage en snarvei på oppgavelinjen. Den greieste måten å gjøre dette på er ved å åpne nettsiden (med IE9) du ønsker snarveien til - under demonstrert med Mobilen.no.


Så fører du musepekeren over adresselinjen, klikker og "drar" den ned til oppgavelinjen (nederst på skjermen). Når du så slipper museknappen vil denne legge seg der som en permanent snarvei.


I tillegg til at du da får matchende farger på navigeringspilene, vil du også kunne høyreklikke på denne snarveien for å gå rett til spesielle seksjoner. For Teknofil kan du da for eksempel gå rett til vårt prissøk eller speedometer uten å måtte gå veien om forsiden.Bruker du Windows Vista i stedet for Windows 7 er det også mulig å trekke ned adressen for å lage snarveier, men da må du legge dem på hurtigstartdelen av oppgavelinjen. Og siden Vista ikke har hoppelister, får du ikke noe ut av å høyreklikke på de nye snarveiene.

IE9 kan du laste ned her.

Les også:
Dette er nytt i Internet Explorer 9

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen