Cashback-kampanjer

Det er ikke et uvant fenomen at fotoprodusenter tilbyr såkalt cashback, selvsagt med den hensikt å selge mest mulig. Det betyr at man dersom man kjøper et visst kampanjeprodukt i en viss periode, får en del av kjøpesummen i retur direkte fra produsenten. dette gjør kjøp mer attraktivt for forbrukerne, uten at forhandlere taper penger på det, samtidig som man unngår å yppe til priskrig i butikkene. For tiden er det flere produsenter som tilbyr cashback eller har lignende kampanjer på gang:

Canon cashback
Canon er cashbackens ukronede konge og har ofte opp til flere kampanjer på gang samtidig, både på fotoutstyr og videoutstyr, sistnevnte både i forbrukerklassen og proffsegmentet. På stillbildefronten er det mye å hente på både Canon EOS 5D, som ikke bare er rimeligere enn noen gang før men også gir kr 1600,- tilbakebetalt til kjøperen nå. Canon EOS 40D på sin side kvalifiserer til ca kr 1200,- i retur. I tillegg gir både EF 16-35mm f/2.8L II USM, EF 70-200mm f/2.8L IS USM og EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM kr 800,- hver, og flere andre objektiver og blitser gir rett på mindre summer. Kampanjen gjelder utstyr kjøpt mellom 1 mars og 30 juni 2008.

Er det video som er din greie er det også penger å få. Kjøper du et videokamera i Canons X-serie kan du få tilbake hele kr 2300,- (om du kjøper XHA1) eller så mye som kr 3900,- hvis du kjøper et annet kamera i serien. Mer om dette finner du her. Du trenger imidlertid ikke kjøpe de dyreste videokameraene for å få penger tilbake. Du har også modeller som HF10, HF100, HV30 og HG10 som alle gir deg kr 800,- av kjøpssummen i retur. Mer om denne kampanjen finner du her. Begge videokampanjene gjelder varer som er kjøpt mellom 1 juni og 31 juni 2008.

Nikons flashback-kampanje:
Nikon har gitt den tradisjonelle cashback-kampanjen en liten vri og tilbyr en flash - det vil si en blits på norsk, nærmere bestemt en Nikon SB-400 gratis om man kjøper et Nikon D60 med kitobjektiv mellom 1 juni og 31 juli 2008. Blitsen koster separat litt over tusenlappen i de billigste butikkene i vår prisguide og har et ledetall på 21 ved 100 ISO - det vil si nesten dobbelt så mye som kameraets innebygde blits. Mer info om Nikons flashback-tilbud finner du her.

Olympus "cash or flash"
Noe lignende har Olympus også funnet på, men her kan du velge mellom å få en blits eller å få kontanter i neven - eller i alle fall kontoen. Kjøper du et Olympus E-3 mellom 1 juni og 31 augiust 2008 får du valget mellom 1600,- kr rett inn på konto, eller en gratis Olympus FL-50 R trådløs blits. Tilbudet gjelder uansett om du kjøper bare kamerahuset eller en pakkeløsning. Selve blitsen har en separatpris på rundt fire tusen kroner, så det er ikke tvil om hva som er det beste alternativet her. Har du en blits fra før kan du likevel selge gratisblitsen for mer penger enn du får fra Olympus, eventuelt beholde den og utnytte E-3s fremragende trådløse blitsmuligheter. Mer info om Olympus sitt cash-/flashback-tilbud finner du her.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen