Har du et slikt bruker du internett mye

Undersøkelse viser at nettbretteiere tilbringer 48% mer tid på nett enn andre.

Nettbrett som Apples iPad og Samsungs Galaxy Tab-modeller er i ferd med å endre måten vi bruker nettet. Skal vi tro denne undersøkelsen fra Knowledge Network tilbringer du nemlig betydelig mer tid på internett dersom du eier et nettbrett.

Økning på 48 prosent

Deltakerne i undersøkelsen som eide nettbrett brukte i snitt fire timer og 19 minutter hver foran en nettleser. 55 minutter av denne tiden tilbringes foran nettbrettet.

For de som ikke eide nettbrett viste tallene et gjennomsnittlig tidsbruk på to timer og 55 minutter.

Eierne av nettbrett tilbakte altså 84 minutter mer tid per dag på internett enn de som ikke hadde nettbrett. Det er en økning på hele 48 prosent.

Av tiden som ble brukt foran nettbrettet gikk omlag halvparten med på spill, internettsøk og sosiale nettverk som Facebook og Twitter.

Nettbrett gir mer mobilsurfing

Av den totale nettbruken til nettbretteierne stod mobiltelefonen også for en betydelig andel – hele 38 prosent. For de uten nettbrett utgjør mobilsurfingen kun 14 prosent av den totale surfingen.

Andelen smarttelefoner og PVR-bokser viste seg dessuten å være betydelig høyere blant nettbretteierne. Av deltakerne i undersøkelsen som eide et nettbrett, eide hele 92 prosent også en smarttelefon. Det var også 40 prosent høyer sannsynlighet for at nettbretteierne hadde en PVR-boks, sammenliknet med for de som ikke eide nettbrett.

(Kilde: cellular-news.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen