Har du en topp-fem-mobil?

Har du en topp-fem-mobil?

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Tidligere denne uken kunne Mobilen.no avsløre hvilke mobiltelefoner det ble solgt mest av i 2006.

Selv om nordmenn bytter ut mobilene sine med imponerende hyppighet, har utskiftningen enda til gode å bli en årlig foreteelse for andre enn de ivrigste blant oss. Derfor kan ikke salgsoversikten leses som en liste som også avslører hvilke telefoner det finnes flest av her i landet.

Innblikk i skattekista
Vi tok derfor kontakt med Telenor og Netcom og ba dem fortelle oss hvilke telefoner kundene deres liker best. Begge disse mobilkjempene har selvsagt stålkontroll på hva som skjer i nettene sine, slik at de kan tilpasse tjenester og markedsføring etter hvilke muligheter kundene kan benytte seg av.

Mens Telenor ikke uten videre var villig til å gi oss et innblikk i det aller helligste, var Netcom raskt på pletten med en positiv tilbakemelding. Visst skulle vi få gløtte i skattekista!

Folket har talt

Dermed kan vi presentere de fem mest populære mobiltelefonene blant Netcoms 1,2 millioner kunder, og du kan sjekke hvorvidt du er en av folket eller om du er blant dem som går egne veier (klikk på lenkene for å lese tester av modellene).
  1. Sony Ericsson K750i.
  2. Sony Ericsson K700i.
  3. Nokia 5140i.
  4. Sony Ericsson W810i.
  5. Nokia 3510i.
Tre av disse telefonene finner vi igjen på bestselgerlisten for i fjor, men da hører det med til historien at den listen også inkluderte kunder av andre operatører enn Netcom. Verken Sony Ericsson K700i eller Nokia 3510i var blant de modellene som solgte mest i Norge i 2006. Sistnevnte ble da også lansert så tidlig som våren 2003.

Til gjengjeld har begge listene til felles at de utelukkende inneholder Nokia- og Sony Ericsson-telefoner.

Terningene ruller
Slår vi sammen terningkastene våre eksperter har gitt de superpopulære mobiltelefonene, får vi at de i gjennomsnitt scorer 4,8 poeng.

Mens Sony Ericsson K750i og W810i begge får en sekser i våre mobiltester, lander Sony Ericsson K700i på en femmer, Nokia 5140i på en firer og billigmodellen Nokia 3510i på en treer.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen