Har du en tester i magen?

Har du en tester i magen?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hva som gjør en mobiltelefon god eller dårlig er det mange oppfatninger om. Vi i Amobil har våre oppfatninger, og du har kanskje dine egne.

Vi er opptatt av at også leserne skal få presentere sine synspunkter, og i forumet finner du en egen kategori for lesertester. Dette er tester forumbrukerne selv fører i pennen, og er populære tilskudd til Amobils egne tester. Kombinasjonen gir deg mulighet for et enda bredere bilde av telefonen du tenker på å kjøpe.

Forhåndsgodkjenning

Lesertestene kan omfatte alt Amobil skriver om, enten det er mobiler, programvare eller GPS. Vi er opptatt av at lesertestene skal holde et visst nivå, slik at de er nyttige for andre lesere. Derfor forhåndsgodkjennes alle lesertester av forummoderatorene før de dukker opp i lesertestkategorien.

Vi anbefaler at du strukturerer testen i aktuelle kategorier, for eksempel brukervennlighet, teknologi og underholdning. I tillegg bør du laste opp bilder av produktet dersom du har mulighet til dette.

Akkurat nå finner du lesertester av HTC Touch HD, Nokia N79, Nokia N85 og mye annet i forumet. Dersom du vil bidra med din egen test må du være registert forummedlem. Her kan du registere deg.

Få din test på Amobil.no

Amobil-redaksjonen plukker jevnlig ut nye lesertester. Dermed kan du altså få din test på forsiden av Amobil.no.

Her finner du lesertestene i forumet »

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen