Har du en naturfotograf i magen?

Da bør du ta en titt på de nye bagene fra Lowepro.

Utstyrsprodusenten Lowepro har lansert en ny serie av bager, myntet på villmarksentusiasten. Serien med navnet Optics består av fire forskjellige modeller, i størrelser som bør tilfredstille de fleste.

Les også: Nye fotobager fra Lowepro

Den minste av modellene er en liten beltetaske med navnet "The Field Station". Denne tasken passer fint til notatbøker, lesebrett og andre småting som kan være praktisk å ha når man er i felten. Den har også en justerbar lomme spesiallaget for kikkert, slik at du lett kan vippe frem denne om det trengs.

Trenger du mer plass tilbyr "The Scope Travel 200 AW" mer av dette i form av en liten ryggsekk. Sekken har tre separate rom med ekstra beskyttelse, som hver er laget for å holde på forskjellig type utstyr, som f. eks en telekikkert, vanlig kikkert eller et kamera. Med sekken følger det også med et regntrekk som beskytter utstyret for fukt.

Det er fire varianter i den nye serien.
Det er fire varianter i den nye serien.

Les også: I pose og sekk

Neste modell ut er "The Scope Photo Travel 350 AW". Som navnet tilsier er denne modellen myntet på fotografene, og er konstruert for blant annet telekikkert, tripod, kikkert, kamera, samt en bærbar datamaskin. Denne modellen har også en egen fotodel, som skal gjøre det enkelt for fotografen å nå det utstyret man trenger på kort tid. Også denne sekken blir levert med et regntrekk.

Den siste modellen i serien er "The Scope Porter 200 AW". Denne ryggsekken er beregnet for en stor telekikkert og tripod. Den er konstruert slik at man enten kan bruke den til oppbevaring av utstyr eller som en støtte om man ønsker å stabilisere kikkerten mens man går. Det er også en liten lomme som har støtte for et eget drikkesystem, men dette er ekstrautstyr. Som de andre sekkene har også denne modellen et eget regntrekk.

Pris og tilgjengelighet for den nye serien er ikke kjent, men man kan lese mer om modellene på Lowepros hjemmeside.

Les også: Flere fotoryggsekker fra Lowepro

Kilder:
optics.lowepro.com
www.photographyblog.com

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen