Har du en god idé?

Google har de siste årene vokst seg opp til et massivt selskap, og økonomisk har det kun gått en vei med selskapet. De vil nå dele av overskuddet, og om du har en god idé vil de nå hjelpe deg å finansiere drømmen.

Deler ut 10 millioner dollar
Med et nytt prosjekt kalt "Prosjekt 10^100" ønsker Google å være med på å gjøre verden til et bedre sted å leve for flest mulig mennesker. De har derfor satt av ti millioner dollar for å finansiere fem gode ideer. Har du en god idé kan du selv sende inn ideen til Google og konkurrere om å få en del av potten. Det eneste kravet er at ideene må hjelpe flest mulig mennesker.

- Ideene kan være store eller små, teknologidrevne eller briljant enkle, men de må ha en innvirkning på folk, skriver Google i en pressemelding.

Her kan du se Googles egne reklamevideo for prosjektet:Sprer Internett med lokalbusser
Selv fremhever de blant annet ideer som gjør det enklere for folk å frakte store mengder vann over lengre avstander eller måter å skaffe Internett til øde plasser. Den siste ideen skal realiseres ved å plassere trådløst nettverk på busser. Når bussene så passerer og stanser ved øde landsbyer skal lokalbefolkningen kunne koble seg opp og motta og sende lagrede E-poster.

Google vil selv identifisere de hundre beste ideene. De vil så la publikum stemme frem de beste av disse og så la et dommerpanel velge ut fem ideer blant de tjue beste som vil bli finansiert.

For å lese mer om prosjektet kan du gå inn her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen