Har du en av disse Sony Ericsson-telefonene?

For snart ett år siden lanserte Sony Ericsson underholdningsmobilene Satio, Aino og Yari – en trio som hver for seg fikk mange prikker på terningen i våre tester. Nå har mobilene fått en større oppdatering av programvaren som gir en rekke forbedringer og nye funksjoner.

Har du en Satio kan du glede deg over videoopptak i høyere kvalitet (864 x 480), samt at du nå kan ta i bruk DLNA for trådløs overføring av for eksempel bilder og video til en TV-skjerm. For Ainos del gir oppdateringen bedre og jevnere batterikapasitet – som ved forrige oppdatering. I tillegg får du tre nye temaer og spillet Bubble Town 2.
Oppdateringen til Sony Ericsson Yari gir i hovedsak lavere batteriforbruk, samt forbedret GPS og Bluetooth, men du får også gratisspillene Snowboard Rush og Hamster Hustle. Vi kan også nevne at businessmobilen Sony Ericsson Xperia X2 kan oppdateres nå – ny software inneholder generelle ytelsesforbedringer og nye funksjoner, som videotelefon og FM-radio.
Satio og Aino fikk fikset et par bugs i desember, da vi også meldte at en programvareoppdatering til den noe enklere Yari også var nært forestående. Det er denne oppdateringen som nå er tilgjengelig via Sony Ericsson Update Service.
LES TEST: SATIOAINOYARIXPERIA X2
Kilde: Sony Ericsson/Amobil

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen