Har du en app i magen?

Mobilen.no og Mobile Innovation Network arrangerer AppWorks i samarbeid med Cantara og Mobile Monday. Norges første applikasjonskonferanse vil finne sted den 19. oktober på Latter i Oslo. AppWorks samler noen av Norges og verdens beste hoder innenfor mobile applikasjoner. Målet er å få frem flere og bedre lokale applikasjoner, i tillegg til å se på plattformalternativene til Apple iPhone.

Her finner du Appworks' hjemmeside.

Ikke bare iPhone

- Vi vil gjerne sette fokus på de mange alternativene til Apple iPhone, som Android, Windows Phone 7, Bada, QT for Symbian og HTML5. Her er det mange muligheter for utviklerne. Flertallet der ute benytter en av disse plattformene og mulighetene til å nå frem til brukeren kan fort være enda bedre her enn en overfylt AppStore, sier eventansvarlig Marius Røstad i A-pressen Digitale Medier.

Det kommer til sammen 16 foredragsholdere, som fordeles på to konferansestrømmer, én rettet mot utviklere og én rettet mot businessmarkedet. På slutten av dagen blir det idémyldring i forhold til nye applikasjoner og presentasjon av AppCircus-nominerte.

AppCircus er en mulighet for utviklere til å presentere sine applikasjoner for et stort publikum. Det vil stemmes frem en vinner og denne vil nomineres til å presentere ved Mobile Premier Awards ved World Mobile Congress 2010.

Vinn plass i Barcelona

- AppCircus er verdens ledende utstillingsplass for mobile applikasjoner. Her vil det være stort potensial for utviklere til å få uvurderlig feedback på sine prosjekter, i tillegg til den store gulroten i enden, som er muligheten til å promotere sitt prosjekt på Mobile Premier Awards som avholdes under Mobile World Congress i Barcelona, sier Shaun Thanki, gründer av Mobile Monday Norway og initiativtager til AppCircus i Norge.

Rudy De Waele er på plass. Han står bak applikasjonskonkurransen AppCircus og er kanskje verdens fremste ekspert på mobile applikasjoner. Andre foredragsholdere er blant annet Per-Einar Dybvik fra Aspiro Music, som står bak WiMP, Nikolai Onken i uxebu Consulting og Sveinung Totland, som er styreformann i Apps.no. Sistnevnte selskap står blant annet bak de populære applikasjonene Yr.no og Kronespillet.

- Vi har jobbet knallhardt med å få på plass et faglig program som skal være helt på topp. Både nasjonale og internasjonale miljøer har vært involvert for å finne de riktige foredragsholderne. Og vi har funnet dem. Alle som er med har mye å bidra med og er du interessert i applikasjoner må du få med deg dette, sier Røstad.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen