Har du det beste mobiltipset?

Med jevne mellomrom kjører vi konkurranser på Mobilen.no og Teknofil.no, og i dag sparker vi i gang den første i år 2010. Tidligere har vi som regel stilt et par spørsmål og trukket ut en tilfeldig vinner, men denne gang tenkte vi å gjøre det litt annerledes. Send inn ditt aller beste ”mobiltips” – hva som helst! – til konkurranse@mobilen.no (MOBILTIPS i emnefeltet). De beste tipsene vi får inn publiseres på nettsiden, og de tre beste svarene (etter redaksjonens vurdering) premieres.
Førstepremien er en Mio Moov Spirit Flat-GPS med Europa-kart, med en veiledende utsalgspris på 2 995 kroner. De to nest beste mobiltipsene premieres med en ”minnepakke” fra SanDisk bestående av et microSDHC-kort (16 GB), et Memory Stick Micro M2-kort (16 GB), samt en USB-minnepinne på 8 GB (SanDisk Extreme CruzerContour).
Mobiltips??
Et mobiltips i denne sammenheng kan være hva som helst som gjør din mobilhverdag hakket enklere, mer spennende, mer interessant eller mer funksjonelt. Kanskje du vet om en smart metode for å spare strøm på mobilen? En applikasjon til din mobil som du har nytte av daglig? Tips til å skrive raskere SMS? Enkel kategorisering av bilder på mobilen?
I bunn og grunn kan mobiltipset du sender inn være hva som helst, men veldig gjerne noe som ikke er allmenn kjent og som kan ha en nytteverdi eller underholdningsverdi for andre mobilbrukere.

(Artikkelen fortsettes.)
 
Send inn ditt tips
Premiene leveres av Mio og SanDisk. Send ditt mobiltips til konkurranse@mobilen.no (MOBILTIPS i emnefeltet), inkluder eget navn. GPS-en fra Mio kan kobles til en mobiltelefon for handsfree-funksjoner og surfing på internett, og SanDisk-minnekortene på 16 GB gir deg rikelig med plass til bilder, musikk, film og annet som du kan nyte på mobiltelefonen din.
Konkurransen går frem til 12. januar kl. 23.59, og de beste tipsene blir publisert på nettsiden. Vinnerne vil bli kontaktet via e-post.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen