Har begynt å jobbe med Tintin

Empireonline.com har fått pratet med Andy Serkis og da selvfølgelig lirket ut hva de kan om den kommende "Tintin"-trilogien. Ikke nok med det, Serkis uttalte seg også såvidt om sjansen for at han kommer tilbake som Gollum i filmen "Hobbiten".

Kanskje vi igjen kan få se Serkis som Gollum.
Kanskje vi igjen kan få se Serkis som Gollum.

På settet til "Avatar"

Ryktet skal ha det til at han skal spille kaptein Haddock, men Serkis selv ville ikke si noe om konkret om rollen sin. Det eneste han ville avsløre var at han allerede i New Zealand begynte sitt arbeid med prosjektet.

- Jeg begynte å jobbe med prosjektet på settet til "Avatar". James Cameron var der, Peter Jackson var der og Steven Spielberg var der. Alle i samme rom! Vi hadde en fantastisk uke, sa Serkis til nettstedet.

Dette vil si at Tintin-filmen sannsynligvis vil bruke samme teknologien som "Avatar". Og kan det hinte til at det blir James Cameron som skal regissere den tredje filmen i Tintin-trilogien?

Et gjensyn med Gollum?

Nettstedet spurte også Serkis om muligheten for at han dukker opp i "Hobbiten" – som sannsynligvis skal regisseres av Guillermo del Toro. Gollum dukker opp i boken, hvor han spiller et gåtespill med Bilbo. Men manuset til filmen er foreløpig ikke skrevet, og det er ikke sikkert han vil bli skrevet inn i det.

– Det ville være svært vanskelig for meg å si nei til å spille Gollum igjen. Han er blitt en del av meg. På godt eller vondt, han er der fortsatt, sa Serkis.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen