Har Android fått Exchange-støtte?

Annonsør­innhold
Les hele saken »
HTC Magic har Exchange-støtte integrert.
HTC Magic har Exchange-støtte integrert.

Et av områdene Googles Android-operativsystem for mobiltelefoner har fått kritikk på er at det mangler støtte for Microsoft Exchange. Dette har ikke endret på seg. I alle fall ikke fra offisielt hold.

For mens Google fortsatt sier at Android ikke støtter Exchange viser det seg at HTCs nye Android-mobil Magic gjør det. Cnet Asia har nemlig sett nærmere på telefonen og funnet støtte for Exchange i e-postoppsettet. Og det skal fungere bra.

Les også: HTC Magic til Norge »

Tredjepart?

Exchange-støtte er ikke uhørt på Android-telefoner, da tredjeparts programvare kan gi deg dette. Hvorvidt det er Exchange-støtte i Magic fordi HTC har lagt det til eller fordi Google har oppdatert Android er faktisk en aldri så liten gåte.

Google sier til Cnet at Android ikke støtter Exchange, og at dette er noe tredjepartsprogrammer kan løse. Nøtten er imidlertid at Exchange-støtten er en integrert del av e-postklienten på Magic, og ikke et ekstra tredjepartsprogram.

På HTCs nettsider står det sågar i spesifikasjonslisten at Magic kan brukes mot Exchange Server 2003 og 2007. Det kan godt tenkes at HTC selv har modifisert Android til å støtte Exchange. Uansett blir Magic den første Android-mobilen med innebygget Exchange-støtte.

(Kilde: cnet.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen