Det er IKKE pent å ødelegge saftutsalget til naboungene med selfie-sticken din mens du kjører bil. Uansett hvor kul selfien ville blitt.
Teknofil
Det er IKKE pent å ødelegge saftutsalget til naboungene med selfie-sticken din mens du kjører bil. Uansett hvor kul selfien ville blitt. (Bilde: Skjermdump fra YouTube/Teknofil.no/montasje)

Har selfie-trenden gått for langt?

Denne satire-videoen tar problemet på kornet.

I 2013 var selfie et flunkende nytt begrep, og ble også kåret til årets engelske nyord av Oxford Dictionaries. Det tok ikke lang tid før noen fant ut at de kunne gjøre enda mer ut av selfiene sine, ved å plassere telefonen på en pinne og ta bildet litt lenger unna. Selfie-sticken – eller sjølispinna – var født. 

I en ny reklamevideo fra Pizza Hut gjør de ære (?) på nettopp denne nyvinningen, men advarer samtidig mot farene slike pinner kan utgjøre. I videoen brukes selfie-sticker i alle mulig tenkelige situasjoner, og som regel går det, vel, galt.

Akkurat hva det har med pizza å gjøre er litt vagt. Resultatet er uansett hylende morsomt, så det er absolutt verdt å ta en titt på videoen under:

Pizza Hut er ikke de første til å parodiere selfiene:
Sjekk ut denne elleville selfie-satiren »

(Kilde: YouTube)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen