Pasifistpandaen «Doubleagent» er tydeligvis fredeligere enn han ser ut til.
Pasifistpandaen «Doubleagent» er tydeligvis fredeligere enn han ser ut til.

Har nådd øverste nivå i WoW kun ved å plukke blomster


Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hva får noen mennesker til å sitte dag etter dag, time etter time og gjøre det samme om og om igjen? Vel, for noen av oss kalles det «jobb», og er noe som gir oss økonomisk frihet til å kjøpe en haug dingser vi egentlig ikke trenger.

For andre handler det kanskje om tvangstanker, ren og skjær stahet eller en merkelig «hvorfor ikke»-holdning.

Hva som er drivkraften til World of Warcraft (WoW)-spilleren som kaller seg «Doubleagent» er vi ikke sikre på, men han er om ikke annet innmari god til å plukke virtuelle blomster i det stadig vekk ganske populære onlinespillet.

Pandaskapningen han spiller skal visstnok nekte å slåss for å tjene erfaringspoeng og således gå opp til høyere nivåer. Han er heller ikke interessert i å velge side i den pågående konflikten mellom orker og mennesker. 

Han ønsker bare å plukke – og muligens lukte på – blomstene som finnes rundt på spillområdet «The Wandering Isle». I tillegg har han sanket inn malm (ore) i det samme området for litt ekstra erfaringspoeng.

77 lange dager

Da «Battle for Azeroth»-ekspansjonen til WoW ble sluppet i august måned gikk som vanlig nivåtaket opp noen hakk – fra nivå 110 til 120 som maks.

For de fleste av de mer innbitte WoW-spillerne tok det fra et par dager til en uke å komme seg til det nye maksimumsnivået. For pandaen Doubleagent tok det 77 dager.

77 dager med plukking av blomster. Og det er bare de siste ti nivåene. 

For å komme opp til nivå 90 tok det ham 175 dager med spilletid. Mellom 90 og 110 er det ikke helt sikkert hvor mye tid han har brukt, fordi han ikke har ønsket å dele det med følgerne sine. Det skyldes mye hets, skal vi tro PCgamer.

 

 

Hva med litt mer action?
Dette grafikkortet trenger du for så spille Fortnite >>>

(Kilde: PCGamer)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen