Hver piksel i denne videoen er en tastatur-knapp
(Bilde: YouTube)

Hver piksel i denne videoen er en tastatur-knapp

Logitech viser frem alternativ bruk av sin G810-modell.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Videospillmessen PAX East er i full gang, og blant severdighetene på messen finner vi en gigantisk videovegg. Det kan kanskje høres tradisjonelt ut, men forskjellen er at denne veggen er laget av 160 tastaturer, melder Engadget.

Det er nærmere bestemt Logitechs G810 Orion Spectrum-tastaturer som utgjør den stor skjermen, hvor hver enkelt tast fungerer som en piksel i bildet. 

En morsom kuriositet 

Veggen er selvsagt noe du neppe får kjøpt i butikken, med mindre du har lyst å svi av penger på 160 tastaturer og ikke minst leie inn Iam8bit til å hjelpe deg med programmeringen. For de har nemlig bistått Logitech i dette stuntet. 

Som du kan se av videoen nedenfor så har den store skjermen nokså lav oppløsning. Det kommer jo naturligvis av at hver enkelt tastatur har begrenset med taster til rådighet for å lage piksler, men likevel lar vi oss bergta av løsningen. 

En kortfilm som blir vist

Videoveggen viser en kortfilm av to personer som flykter fra slemme romskip, og selv om de må igjennom den ene prøvelsen etter den andre, ender det tilsynelatende godt. 

Når vi ser videoen får vi umiddelbart assosiasjoner til videospill fra et par-tre tiår tilbake. Det er lite tvil om at det jo hadde vært tøft å hatt en slik vegg, spesielt med tanke på det utradisjonelle «panelet» som er tatt i bruk. 

Sist uke skrev vi om denne merkelig farkosten:
Sjekk videoen av svevebrettet med hele 1000 hestekrefter »

(Kilde: Engadget)

Sjekk den tøffe videoveggen av 160 tastaturer

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen