Har du lest den nyeste Harry Potter-novellen?
Teknofil
(Bilde: Pottermore)

Har du lest den nyeste Harry Potter-novellen?

J.K. Rowling har igjen skrevet historie.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I 2007 kom den siste boken i den berømte Harry Potter-serien, og forfatter J.K. Rowling har flere ganger vært tydelig på at dette var det siste man fikk se av den berømte ungdomstrollmannen.

Men akkurat der har ikke Rowling vært helt ærlig med oss – for de seneste månedene har hun publisert flere tekster som avslør hva Harry Potter og resten av vennegjengen driver med i voksen alder.

«Quidditch World Cup»

Det er på nettstedet Pottermore at forfatteren i flere måneder nå har skrevet om et mesterskap i den populære sporten «Rumpeldunk», som gikk synkront med verdensmesterskapet i fotball. Her har man fått servert mange morsomme historier fra sladderjournalisten Rita Skeeter – kjent fra Harry Potter-bøkene.

Men det er spesielt én tekst som utmerker seg, der Rowling går dypere inn på hva hovedpersonen selv har foretatt seg de seneste årene, rapportert fra Skeeters ståsted. For å få tilgang til den aktuelle teksten må man opprette en gratis konto på Pottermore, men et utdrag kan leses hos Today.com.

Dette blir nok det nærmeste man kommer en ny Harry Potter-novelle, ettersom forfatteren fortsatt bekrefter at hun ikke har noen planer om å skrive noen nye bøker om karakteren.

Dog kan man se frem til filmen Fantastic Beasts and Where to Find Them, som finner sted i Harry Potter-universet 70 år før hendelsene i bøkene, og som har premiere i 2016.

Se Harry Potter møte en jedi i denne episke videoen
Hjemmesnekra video viser den ultimate filmduellen »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen