Ticketmaster har sendt e-post til kunder som har kjøpt billetter hos dem fra september-juni og varslet om en datasikkerhetshendelse.
Ticketmaster har sendt e-post til kunder som har kjøpt billetter hos dem fra september-juni og varslet om en datasikkerhetshendelse. (Foto: Skjermdump/montasje)

Har du kjøpt billetter av Ticketmaster, må du endre passordet ditt

Ukjent tredjepart skal ha fått tilgang til personlig informasjon.

Billettleverandøren Ticketmaster at de har oppdaget skadelig programvare på en kundeservicetjeneste levert av tredjepartsleverandøren Inbenta Technologies. Det skriver de i en e-post til kunder. 

– Så snart vi oppdaget den skadelige programvaren deaktiverte vi Inbentas tjenester på alle Ticketmasters nettsider. Som følge av at Inbentas tjenester har vært i bruk på alle Ticketmasters nettsider, kan en ukjent tredjepart ha fått tilgang til personlig informasjon eller betalingsinformasjon, heter det i e-posten. 

September - juni 

Under fem prosent av Ticketmasters globale kundebase skal ha blitt påvirket av hendelsen, og i hovedsak skal det dreie seg om britiske kunder.

For kunder utenfor Storbritannia skal det dreie seg om kunder har kjøpt eller forsøkt å kjøpe billetter fra Ticketmaster i perioden september 2017 - 23. juni 2018. 

Selskapet vil kreve at du tilbakestiller passordet ditt neste gang du logger på kontoen din, som et «forebyggende tiltak». 

– For sikkerhets skyld anbefaler vi at du følger med på kontoutskrifter for bevis på svindel eller identitetstyveri. Hvis du er bekymret eller legger merke til mistenkelig aktivitet på kontoen din, bør du kontakte banken og eventuelle kredittkortselskaper, skriver Ticketmaster i e-posten. 

Selskapet har også opprettet en egen spørsmål og svar-side om hendelsen. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen