(Bilde: Popcap)

Har du fortsatt ikke spilt Plants vs Zombies?

Nå kan du laste det ned gratis til PC og Mac.

Hvis du aldri har spilt det avhengighetsskapende spillet Plants vs Zombies har du gått glipp av ett av de mest sjangerdefinerende spillene der ute. Men, ikke vær redd - ut denne måneden gir EA bort spillet gratis til PC- og Mac-brukere, slik at du sparer de 4,95 dollarene du ellers hadde måttet betale for spillet. 

Krever Origins-konto

For å kunne laste ned spillet må du ha en konto hos Origin, EAs svar på nedlastingsportal Steam. I tillegg må du også laste ned skrivebordsklienten til Origin, slik at nedlastingen kan aktiveres. 

Så fort spillet lastet ned er det ditt for alltid. Du trenger ikke å melde deg opp til noen slags nyhetsbrev eller kjøpe noe annet spill. 

Plants vs Zombies er et festlig tårnforsvar-spill, hvor du styrer drøssevis av ulike planter i kampen mot en invaderende armé av zombier. Spillet byr på både gode kontroller, akkurat passe utfordrende brett og en god dose humor.

Tilbudet til EA gjelder frem til den 28. mai, så i tilfelle du er interessert er det greit å utnytte den hyggelige prisen så fort som mulig. Hva er det verste som kan skje? 

Vil du ha enda mer utfordring? 
Du kan spille oppfølgeren Plants vs Zombies 2 på iOS-enheter »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen