Fra Toshibas aprilspøk.

Har du fått med deg de beste aprilspøkene?

Her er våre favoritter.

1. april byr på en rekke morsomheter rundt omkring på nettet. Hvert eneste år stiller IT-gigantene opp med spennende spøker, og her følger vår samling av de beste.

Har du kommet over noen aprilspøker vi ikke har tatt med, må du gjerne dele de i kommentartråden under.

YouTube stenger

Du viste det kanskje ikke fra før, men YouTube ble startet for åtte år siden som en konkurranse for å finne verdens beste video. I dag kan nettstedet endelig stenge for opplastinger av nye filmer og slette alt som ligger der, slik at kåringen av verdens beste videosnutt kan begynne.

Absolutt alle filmer på nettstedet er med i kåringen, og de nominerte blir presentert fra og med i kveld og de neste to årene frem i tid. Et dommerpanel vil så sette seg ned og vurdere samtlige bidrag. Vinneren blir annonsert når YouTube kommer tilbake på nett i år 2023 – med kun vinnervideoen tilgjengelig.

Toshiba slipper Kinect-konkurrent

I dag har Toshiba lansert et nytt spillkonsoll – Shibasphere. Uten en eneste kabel styrer du spennende spill med din egen kropp, akkurat slik det fungerer med Microsoft Kinect. Shibasphere støtte selvsagt populære spill som «Pet the dog», MMO-spillet «Stare Down» og «Let´s Travel», der du kan simulere sikkerhetskontrollen på en flyplass.

Google lanserer «Nose»

Har du ikke alltid savnet muligheten til å lukte på roser eller en helt ny bil, mens du ligger hjemme i sofaen? Med Google Nose har søketjenesten den perfekte løsningen for deg. Du kan nå søke opp og hente ut lukter via søketjenesten deres, og få de rett hjem i stua eller bilen din. Det er egne «Street Sense»-biler som har kjørt verden rundt og luktet for deg.

Alt fra lukten av fersk eplepai til lukten av våt bikkje, sammen med 15 millioner andre, er tilgjengelig. Tjenesten fungerer vistnok på tilnærmet alle PC-er og mange mobiler.

Pirate Bay flytter til USA

I et noe sarkastisk blogginnlegg, kunngjør The Pirate Bay at de har flyttet serverne sine til USA. Meldingen kommer ikke lenge etter at fildelingsnettstedet hevdet de hadde flyttet til Nord-Korea. Amerikanske myndigheter er kjent for å ikke være spesielt glad i nettstedet, men i følge meldingen skal de to aktørene ha samarbeidet tett for å få i land denne avtalen.

Twitter fjerner vokaler

April1frmryrs.

Twitter har i dag kunngjort at de vil fjerne vokaler fra gratistjenesten. For å få de tilbake, må du betale fem dollar i måneden.

Se flere av årets aprilspøker på neste side »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen