Har du en skikkelig god idé?
Teknofil
(Bilde: Dragon Innovation)

Har du en skikkelig god idé?

Kickstarter-konkurrent vil gi deg 100 000 dollar hvis den er god nok.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Folkefinansieringstjenester som Kickstarter og Indiegogo har blitt enormt populære de siste årene, og tusenvis av mennesker strømmer til nettstedet hvert dag i et forsøk på å få drømmene sine realisert.

Nå har det kommet en ny konkurrerende tjeneste på nettet, kalt Dragon Innovation, som har et virkelig fristende tilbud for amerikanske brukere. Hvis en bruker har en skikkelig god idé, så god at den drar inn over én millioner dollar i støtte, vil Dragon Innovation støtte den med yttterligere 100 000 dollar, drøyt 600 000 norske kroner. 

Hjelper til fra start til slutt

I motsetning til Kickstarter og Indiegogo tilbyr Dragon Innovation en del støtte til brukerne sine for å realisere prosjektene sine. Kickstarter er bare der som et mellomledd mellom de med ideene og brukerne som gir sin støtte, mens Dragon Innovation bistår med hjelp til produksjon, promotering og gjennomførelse. 

Foreløpig er det ingen prosjekter på Dragon Innovation som har nådd opp til den magiske milliongrensa. Skulle du ha venner eller kontakter i USA og sitter på en skikkelig god idé, man dette var din sjanse. 

Dragon Innovation har hatt et par suksesser: 
Denne dingsen gjør det lettere å navigere på sykkelen »

(Kilde: Dragon Innovation)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen