Har avslørt datoen for Playstation TV-lanseringen
(Bilde: Sony)

Har avslørt datoen for Playstation TV-lanseringen

Kommer til Europa i år.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Sony har endelig avslørt lanseringsdatoen for sin PlayStation TV i Europa, og datoen du skal krysse av i kalenderen er 14. november.

PlayStation TV har vært tilgjengelig i Japan siden i fjor, og er en mikroutgave av spillkonsollen PlayStation. På mange måter minner dette med andre ord om Apple TV og Google Chromecast, men med et tillegg av PlayStation-spill.

Sony-modellen minner nok mest om Apple TV når det gjelder størrelsen, tassen fra Sony er heller ikke spesielt stor, målene er på 6,5 ganger 10,5 ganger 13,6 centimeter.

Strøm PlayStation 4-spillene dine

Rett fra PlayStation TV kan du spille ulike PS Vita-spill, men du har også muligheten til å strømme fra en PlayStation 4. Dette gir deg mulighet til å spille på konsollen din flere steder i huset, ikke bare den ene TV-en der den er koblet til.

Sammen med konsollen får du spillene Worms Revolution Extreme, Velocity Ultra og OlliOlli. Standardmodellen kommer etter det vi skjønner uten noen kontroller, men i Japan blir det solgt en pakkeløsning som også inneholder en DualShock 3-kontroller og et minnekort.

Maskinvaren består av en firekjernet ARM Cortex9-prosessor, 512 MB systemminne og 128 MB videominne. Grafikkprosessoren er en firekjernet PowerVR.

Prisen her til lands er allerede klar, og i flere nettbutikker ligger den klar for bestilling for rett under tusen kroner. Du kan gjerne sette opp et gratis prisvarsel i Prisguide, så sender vi deg en e-post om den går ned i pris.

Bør du velge PlayStation 4 eller nyeste Xbox? Vi gjennomgår spesifikasjonene »

(Kilde: BBC)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen