Har-alt-telefonen

Det er sjelden at noen telefoner har alt, og har de det er det gjerne få som vil bruke dem på grunn av størrelse og utseende. Den nye TorQ N100 skiller seg ut fra mengden ettersom den har både GPS, PDA-funksjonalitet, Windows Mobile, 1,3 megapikslers kamera i tillegg til alt av vanlige telefonfunksjoner.

I tillegg til GPS-en kan brukere av N100 ha glede av TMC-støtte for direktesendte trafikkmeldinger. Samtidig som du kan se veikartet over GPS vil du da motta veivarslinger underveis og få informasjon om hvilken kjørerute som er smartest. Veimeldingene vil dukke opp på den 2,8 tommer store, trykkfølsomme skjermen, som også er med på å gi god oversikt over veikartet.

I tillegg har smarttelefonen støtte for blåtann 2.0, GPRS, MS Office-dokumenter og ikke minst støtte for fire GSM-bånd, som gjør det mulig å bruke telefonen i hele verden.

Dessverre vil TorQ N100 ikke selges i Europa med det første, men vil kun være å finne i Kanada og USA. Men skulle du ha behov for en telefon med støtte for alt, så er N100 en smart løsning, og kan garantert bestilles via nettbutikker basert i Nord-Amerika.

(Kilder: Ubergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen