Happy Valentines med Nokia

Den finske giganten leverer nå modellene 6610 og 6650 i en romantisk gaveboks, som i tillegg til en telefon er proppet med sjokolade. Formålet med den noe spesielle innpakningen er at man skal kunne gi en både teknologisk og velsmakende gave til sin kjære den 14. februar, også kjent som Valentines Day.

Gavepakken selges foreløpig kun i Japan, så det blir nok en smule vanskeligere å imponere en mobilavhengig kjæreste her til lands. For de som tror at dette er en gave som kunne slått an hos sin utkårede er det på den annen side ikke noe problem å lage en tilsvarende gave på egen hånd.

Også på Nokias amerikanske nettside reklameres det for produkter som kan gis i Valentines-presang. Disse kommer riktignok uten konfekt og rosa gaveeske, men budskapet er det samme; På Valentines Day er det Nokia som gjelder.

Tidligere har vi blant annet sett at Nokia har betalt utvalgte mennesker for å bruke spilltelefonen N-Gage offentlig for å spre blest omkring enheten. Man kan ikke akkurat anklage produsentens markedsavdeling for å være ukreativ.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen