Test

Handshoemouse

Det siste tiåret har det vært satt fokus på musearmsrelaterte plager, tiden har gått sin gang og man har man stadig konstruert bedre og bedre ergonomiske produkter. Vi har tidligere sett på et par av Rollermouse sine alternativer til den konvensjonelle musepekeren, og blitt særs fornøyd.

Denne gangen skal vi derimot ta en nærmere kikk på et produkt som er en mer naturlig erstatning for den konvensjonelle musepekeren, ene og alene fordi den bygger på det samme prinsippet. Handshoemouse, noe som forøvrig er det hele og fulle navnet på dette produktet, er regelrett en enorm musepeker der absolutt hele hånden din hviler på samme enhet.

Litt moro må vi ha

Enheten er utviklet sammen med Erasmus University Hospital Rotterdam, Nederland, og skal passe like godt som en hanske. I likhet med hansker kommer også musen i forskjellige størrelser, small, medium og large. Hvilken størrelse som passer for deg kan du enkelt finne på produsentens hjemmesider. Undertegnede har hender som tilsa størrelsen medium, og det er dette produktet vi i dag skal ta en nærmere kikk på!

Takk til Ergonomi.no som sendte produktet til test

Handshoemouse HandShoeMouse   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen