Guide

Handlevogner og erfaringer i prisguiden

Handlevogner
Det begynner å bli en stund siden vi for første gang kunne tilby handlevogner i prisguiden på Hardware.no. Handlevognen er et sted hvor du kan samle varene dine når du ønsker å finne ut hvor mye flere varer vil koste til sammen.

I tillegg til å summere laveste pris på hver enkelt vare, viser den også hvor det er rimeligst å handle dersom du ønsker å handle alle varene i én butikk. Mange ganger vil nemlig portoutgiftene overstige det du sparer ved å handle konsekvent hos den rimeligste butikken.

Slik går du frem for å sette opp din egen handlevogn:

  1. Logg inn i menyen til høyre i prisguiden ved å klikke på "Logg inn" (i uthevet skrift). Her gjelder samme brukernavn og passord som i forumet vårt.
  2. Se at du har fått en grønn hake ved en av handlevognene som er listet i menyen under "Handlevogner".
  3. Finn et produkt du ønsker å legge til handlevognen, f.eks. ved å velge en kategori fra venstre meny.
  4. Når du er inne på produktsiden kan du klikke "Legg til denne varen i aktiv handlevogn" fra menyen til høyre.
  5. Legg til så mange produkter du ønsker på denne måten.

Handlevogn-funksjonaliteten i høyremenyen i prisguiden

Ved å klikke på linken "Min handlevogn" i menyen til høyre (forutsatt at du ikke har endret navnet på handlevognen), kan du se hvilke varer som er lagt inn, endre navn på handlevognen, legge inn en beskrivende tekst, og markere handlevognen som lesbar.

Alle handlevogner som er markert lesbare er tilgjengelig på en egen søkeside for handlevogner. Denne linken finner du også fra menyen til høyre i prisguiden, og heter "Andres handlevogner".Et eksempel på en handlevogn

Erfaringer
Etter hvert som produktutvalget i prisguiden vokser, blir det stadig mer populært å legge inn lesererfaringer på produkter. I dag finnes det ca. 9300 erfaringer i databasen, som i snitt blir omlag 1 erfaring per produkt. Har du lagt inn erfaringer på produkter i prisguiden enda? Hvis ikke vil vi anbefale deg å gjøre det, og hvis du allerede har formidlet dine meninger om et produkt har du iallefall god grunn til å lese videre.

Det er jo ofte slik at inntrykket man får av et produkt endrer seg litt over tid. I det øyeblikk man pakker ut en ny vare av emballasjen håper man jo inderlig at dette er det rette produktet - med stor P. Forut for handelen har man kanskje brukt timesvis på å vurdere de ulike alternativene, og at den første erfaringen derfor blir noe farget av denne overbevisningen er helt naturlig.Et eksempel på en efaring

Vi gir deg nå mulighet til å oppdatere dine egne erfaringer i prisguiden. Hvis du ikke allerede er innlogget må du først gjøre dette. Under overskriften "Erfaringer" i menyen til høyre i prisguiden vil det dukke opp en link som heter "Administrer erfaringer". Ved å klikke på denne vil alle erfaringer som er registrert på din e-postadresse vises og du kan oppdatere dem med dine siste betraktninger.

Statistikk
Er du nysgjerrig på hvilke produsenter og produkter våre lesere gir best skussmål, så har vi løsningen for dette også. På hver side i prisguiden finner du en navigasjonsmeny øverst. Denne kan for eksempel se slik ut:

Ved å holde musepekeren over "prisguide"-linken lengst til venstre vil du finne to linker for produktstatistikk helt nederst, "Best likte produsenter" og "Best likte produkter". Disse linkene vil gi en oversikt hvilke produsenter og produkter som har fått høyest gjennomsnittskarakter på produktererfaringene.

Hvis du i stedet velger å holde musepekeren over linken til kategoritittelen, i dette tilfellet "Blekkskrivere", vil du få tilsvarende statistikk, men da begrenset til valgt kategori.

Vi håper med dette du får enda større nytte av prisguiden. Ikke nøl med å gi oss tilbakemeldinger på vår prisguide-tjeneste.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen