Han kan være en venn

Foto: Gizmodo.com
Foto: Gizmodo.com

Husker du Tamagochi-dyrene? Nå er disse datadyrene på vei inn i musikkverdenen. Og da mener vi ikke at det kommer flau dance-musikk med dyrene som tema. Nå slipper nemlig japanske Konami snart et datadyr du kobler til MP3-spilleren.

Hils på Otoizmu, din nye musikklyttepartner. Hvis du har for vane å høre på Scooter, har du endelig fått en venn som ikke bare godtar å høre spørsmålet om hvor mye fisken koster gang på gang, men som faktisk elsker det.

Otoizmu er en jojo-lignende dings du fester på et passende sted og kobler til MP3-spilleren din. Dingsen er utstyrt med en skjerm som i kjent Tamagochi-stil viser dyret ditt og hvordan det står til med det. Etterhvert som du hører på musikk, vil Otoizmu vokse seg større. I tillegg vil dyret lære seg tekst fra musikken din, og til og med komponere ny musikk basert på dine låter.

Hvis du har en venn som også har en Otoizmu, vil dyrene ta seg en aldri så liten dansefest sammen når de møtes. Hvis du også spiller inn stemmen til vennen din, vil et nytt datadyr dukke opp for å leke med deg.

Det kommer ikke som noen overraskelse for noen at dette er et japansk-utviklet leketøy som i alle fall foreløpig er ment for hjemmemarkedet. Skulle du ønske deg en venn som tåler den forferdelige musikken din, får du kjøpt Otoizmu fra og med juni måned i Japan. Musikkdyret vil koste omtrent 200 kroner.

(Kilder: Gizmodo.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen