Adam West er mest kjent for sin rolle i 60-tallsserien Batman & Robin.
Teknofil
Adam West er mest kjent for sin rolle i 60-tallsserien Batman & Robin.

Han klarte nesten å stoppe 80-tallets Batman-film

Se filmen som overtalte filmstudioet til å gi grønt lys likevel.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Superhelt-filmer er hverdagskost i dag, og vi ser stadig vekk gamle helter bli portrettert på filmlerretet. Blant de eldste er den Batman, som hadde et virkelig comeback på slutten av 80-tallet da regissøren Tim Burtons lagde filmen med samme navn.

I år har Batman-filmen 25-års jubileum, noe som blir feiret av de originale skaperne ved å slippe en 20-minutters bak kullisene-video til den første Batman-filmen. Filmen ble opprinnelig laget for å overtale Warner Brothers, filmselskapet som sto bak 1989-versjonen, at filmen fortjente å bli laget. 

Nesten stoppet av Adam West

I ettertid vet vi selvfølgelig at filmen ble laget og endte opp med å bli en suksess, men det var visst bare såvidt. Adam West, den legendariske skuespilleren som spilte Batman i den flåste Batman & Robin-serien fra 60-tallet, prøvde nemlig iherdig å stoppe filmen fra å lages. Han mente nemlig at han var den eneste som kunne spille Batman, og Warner Brothers nye, mørke film var helt feil retning å ta. 

Dermed ble den 20 minutter lange videoen du kan se nedenfor laget, for å overbevise investorene om at dette var rett vei å gå: 

 

Hvilken Batman-film er din favoritt? Er det Adam Wests film fra 60-tallet, eller kanskje én av de nye, mørkere filmene? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

Vil du være like kul som Bruce Wayne? 
I virkeligheten vil det koste deg 80 millioner dollar å bli Batman »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen