Halv pris via NetCom i flere land

Halv pris via NetCom i flere land

Annonsør­innhold
Les hele saken »
EU har vedtatt at roamingprisene mellom operatørene i Europa skal ned på et lavere nivå enn de har vært i dag. Netcom har valgt å følge opp vedtaket fra 1. januar neste år, noe som betyr at selskapets kunder kan få mer enn halv pris i flere europeiske land.

Riktignok gjelder de største reduksjonene i første rekke flere av de østeuropeiske landene, men kundene vil også oppleve reduksjoner i land som Spania, Frankrike og Storbritannia, skriver Forbruker.no.

- Vi satt ned prisene ganske mye for enkelte av de europeiske landene, blant annet i Norden allerede i april i år, men nå er vi glade for å kunne si at resten kommer etter, sier roamingsjef Kjell Kongelf i Netcom til forbruker.no.

Les også:

- Nå får du vite utenlandsprisene
- Tidenes dyreste MMS
- Feriemobilen like dyr i år

Telenor venter

Norge må imidlertid vedta en lovendring før norske mobilkunder kan nyte godt av de reduserte prisene. Aktørene i det norske markedet håper nå at Stortinget klarer å få ferdigbehandlet denne saken før jul i år.

Siden Stortinget ikke har ferdigbehandlet det aktuelle vedtaket har Telenor valgt å ikke redusere sine priser ennå. Selskapet regner derfor ikke med at de kan tilby sine kunder reduserte priser før tidligst 1. mars neste år.

Dersom Stortinget mot formodning ikke skulle vedta en slik lovendring vil også de reduserte prisene Netcom falle bort. Selskapet tar også forbehold om at de europeiske operatørene får på plass de nye prisene.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen