Halv pris på iPhone

Halv pris på iPhone

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Apple meldte forrige uke at de vil lansere ny utgave av sin populære mobiltelefon iPhone. Til Norge kommer den nye modellen 9. juli, men prisen på den nye utgaven er foreløpig ukjent. Samtidig velger Telenor nå å kutte prisen på iPhone 3G.

Halverer prisen
Telenor har i dag kuttet prisen på iPhone 8GB med 400 kroner for telefon med Telenor Djuice Explore. Den nye prisen ligger nå på 699 kroner. For abonnementet må du betale 349 kroner i bindingstiden, 0,49 korner per minutt og 0,49 kroner per SMS. I abonnementet er det inkludert datatrafikk på 500Mb per måned. Minste totalpris for ett år blir dermed 4887 kroner. Samtidig setter selskapet ned prisen på 16GB versjon. Med det samme abonnementet koster denne nå 889 kroner i Telenors butikk altså 800 kroner mindre enn det du tidligere måtte betale. Formålet med prisreduksjonen er selvfølgelig å tømme hyllene før den nye versjonen, så her blir det derfor førstemann til mølla.

- Det vil lønne seg for mange kunder å benytte seg av tilbud på iPhone 3G framover, ikke minst etter den 17. juni hvor nytt OS 3.0 kommer. Jeg skulle ønske vi kunne garantere at vi hadde nok på lager til alle som ønsker seg en iPhone 3G, men det tør jeg ikke gjøre. Jeg anbefaler derfor at kundene ser etter gode tilbud nå, opplyser informasjonssjef hos Telenor Atle Lessum til Teknofil.


Telenor vil ikke være de eneste som setter ned prisen på iPhone 3G fremover. Ifølge Dinside vurderer Netcom også fortløpende prisen på mobiltelefoner med deres abonnement frem mot lanseringen av den nye versjonen.

Når tømmes hyllene?
Butikkjeden Elkjøp har på sin side hatt kampanjepris på iPhone. I mai reduserte de prisen på iPhone 8GB med Telenors Surfprat M abonnement med tusen kroner. Prisen på selve telefonen ble dermed lagt til 399 kroner. Prisen for abonnementet er på 389 kroner i måneden. Minuttprisen for dette abonnementet er på 0,49 mens sms koster 0,49. I abonnementet får du inkludert 100 SMS i måneden og fri nedlastning opp til 500Mb. Nå har Elkjøp også lansert ny pris på 16GB versjonen med samme abonnement. Denne koster nå 899 kroner. Interessen for kampanjen har ifølge Elkjøp vært stor på tross av meldingene om at en ny iPhone er på vei.

- Vi gjorde et ekstra godt kjøp som gjør at vi har kunnet kjøre denne kampanjen og den har blitt godt mottatt av våre kunder. Jeg kan ikke angi hvor mange eksemplarer vi har igjen for salg innen denne kampanjen, men jeg anbefaler de som ønsker iPhone 3G å slå til nå. Når feriepengene kommer vil nok de gi mange en ekstra motivasjon for å kjøpe iPhone og da kan det gå fort unna, forteller kommunikasjonsrådgiver hos Elkjøp, Christian Brekke, til Teknofil.

Totalprisen for Elkjøps kampanjepris på iPhone 3G ligger på 5067 kroner  mens versjonen med 16GB har en totalpris på 5567 kroner. Med Telenors tilbud ligger totalprisen for ett år på 4887 kroner for versjonen med 8GB og 5087 kroner for versjonen med 16GB. Om du heller vil satse på den nye versjonen av iPhone så vil Telenor snart åpne for forhåndsbestilling av den nye telefonen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen