Hacket Iphone funker i Europa

Iphone-lystne over hele verden har ventet lenge på Apples mobilflaggskip, men foreløpig har det kun vært amerikanske kunder som har fått lov til å kjøpe telefonen.

Les også:
Her er iPhone-testene.
DVD-Jon hacket iPhone.
Slår både iPhone og Prada.

Kjempebinding
Heller ikke alle amerikanske kunder har vært helt fornøyde med avtalen de har måtte inngå. Apple har nemlig inngått en eksklusiv avtale med mobiloperatøren AT&T, som gjør at alle som er lystne på en Iphone må binde seg til selskapet i to år.

For i det hele tatt å ta noen funksjoner i telefonen i bruk må du også gjennom en større aktiviseringsrutine hos telegiganten.

Hittil har Iphone hardnakket stått imot alle forsøk på å få telefonen til å fungere med andre operatører enn AT&T, men ifølge Idg.se har det i dag lykkes hackere å få en iPhone til å fungere uten AT&T – selv i Europa.

Det er nettsiden Hackintosh som på et av sine forum gir en detaljert beskrivelse av hvordan du skal gå fram for å befri iPhonen din.

Mye fikling
Selve hacket består i å lage et nytt sim-kort og programmere dette slik at det aksepteres av Iphone. Det hele skal da gi deg en Iphone som fungerer med vanlige mobilabonnement.

Om det hele faktisk fungerer er likevel usikkert, selv om flere har rapportert at de har lykkes i å låse opp sin Iphone etter å ha fulgt instruksjonene.

Apple har hittil ikke kommentert påstandene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen