Hack Iphone og vinn 70.000 kroner

Hack Iphone og vinn 70.000 kroner

Iphone har blitt hacket på flere måter tidligere, men denne gangen det snakk om å bryte seg inn på en smarttelefon og uthente informasjon – uten å ha den fysisk tilstede. Det fryktes at hackerne i større grad vil konsentrere seg om smartmobiler – framfor PC-er – i tiden framover, og at vi derfor vil se langt flere sikkerhetstrusler mot mobil, melder Mobilsiden.dk.
På sikkerhetskonferansen Can Sec West i Canada i midten av måneden utloves det en dusør på 10.000 dollar – 70.000 kroner – til den som klarer å ”fjern-hacke” en smarttelefon. Vedkommende får i tillegg beholde enheten han eller hun klarer å hacke.
Pwn 2 Own
Konkurransen arrangeres for tredje år på rad av sikkerhetsselskapet DV Labs Tipping Point, og kalles Pwn 2 Own. Mobilenhetene som skal hackes må kjøre fullversjoner av operativsystemene Blackberry, Android, Iphone, Symbian eller Windows Mobile. For å vinne konkurransen kan du ta i bruk SMS, nettleseren på mobilen, e-post, eller andre generelle funksjoner som brukes på mobilen. Du får imidlertid ikke lov til å røre enheten som skal hackes, og forsøket må godkjennes av representanter fra arrangøren. En annen del av konkurransen dreier seg om nettlesere på PC, hvor du vinner penger og laptopen som brukes i konkurransen. Mer informasjon om konkurransen finner du her.
Tror du mobiler blir mer utsatt for sikkerhetsangrep i nærmeste fremtid? Skriv din kommentar nedenfor eller i Forumet.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen