Håver inn penger på mobilspill

Alternativ tekst mangler

Ifølge analytikerfirmaet Informa vil mobilspill generere så mye som 7,2 milliarder dollar i året i løpet av 2011, mot forventede 2,4 milliarder i løpet av 2006.

Informa kan også meddele at kun 5 prosent av mobilbrukerne laster ned spill til mobiltelefonen i dag. Utfordringen for bransjen blir å få med så mange av de resterende mobilbrukerne som mulig.

Å få så mange som mulig av de resterende 95 prosentene til å kjøpe spill blir en utfordring for operatørene. Slik det er i dag, har ikke 3D-grafikk ikke levert opp til forventningene. Spill med fleksible priser, lettere tilgjengelighet og tilbydelse av et mindre spekter med høyere kvalitet ser ut til å være viktigere.

I dag er det Asiatiske spillprodusenter som dominerer i mobilspill-verdenen. Ifølge analysen til Informa vil nesten halve industrien tilhøre det området i 2011. USA ventes også å få større innflytelse over mobilspillmarkedet enn i dag, på grunn av det lave antall mobiloperatører i landet, og fordi det er et såpass stort antall abonnenter i området som snakker samme språk

(Kilder: Theregister.co.uk, Informa)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen