Hårfin programvare

          

Nå kan eiere av Nokia 7650 og 3650 laste ned Hairstyle Mobile fra Softomobile, som er et program som lar deg manipulere hårfrisyren til de du måtte ha bilde av på telefonen.

Programmet inneholder 60 forskjellige frisyrer, og alt fra korte herrefrisyrer til kunstneriske barokk-fletter er tilgjengelig. Etter at man har valgt hvilken form man vil ha på frisyren kan man også velge mellom en rekke farger. Den innebygde kamerafunksjonen gjør at man kan ta bilder hvor man har forhåndsvalgt en frisyre, som automatisk blir plassert på motivet.

For å få bildet til å se mest mulig ekte ut har man muigheten til å tilpasse den "virtuelle parykken" ved å stille inn størrelsen og plasseringen på bildet slik at det passer perfekt til hodeformen til motivet. Etter at bildet er ferdig kan man lagre det i vanlig jpg-format.

For de som måtte være interessert i å forandre utseendet på venner og kjente er det en gratis demoversjon av programmet på Softomobile sine hjemmesider. Denne versjonen er veldig begrenset, man har for eksempel ikke mer enn fire frisyrer å velge mellom. Fullversjonen med alle funksjonene kan kjøpes på Handango.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen