Håret viktigere enn dingser for menn

Håret viktigere enn dingser for menn

Man kan lett få inntrykk av at menn bryr seg mer om TVen og PCen enn om hvordan de ser ut. Magen har for eksempel tendens til å vokse i takt med leking med elektronikk fra sofakroken.

Nye undersøkelser viser imidlertid at menn er mer opptatt av sitt ytre enn man har gått ut ifra, ifølge nettstedet Engadget.com

Klare for byttehandel
Ikke overraskende er det industrien for hårtransplantasjon som har ønsket å kartlegge hvor viktig håret er i forhold til menns øvrige interesser.

De har spurt ut 2000 menn som er i ferd med å miste hår, og over halvparten av dem sier at de er villig til å bytte ut noe av det de har av forbrukerelektronikk for å få mer hår på hodet.

Populær båt
Av de utspurte sier 26 prosent at de vil bytte ut stereoanlegget med mer hår, mens hele 17 prosent er villig til å bytte ut en dyr bil. Ytterligere 17 prosent er villig til å gi fra seg laptopen.

Litt lenger inne sitter flat-TVen. 13 prosent er villig til å gi fra seg plasma-TVen for å unngå en skallet tilværelse. Båten er det kun 5 prosent som kan tenke seg å gi avkall på.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen