Håndkontroll til mobilen

Om du synes det er vanskelig og slitsomt å spille spill med de små tastene på mobiltelefonen kan dette være løsningen. Chainpus BGP100 Bluetooth Gamepad er en håndkontroll du fester til mobilen eller PDA-en din, og som gjør at du kan bruke den som en hvilken som helst håndholdt spillmaskin.

Ettersom mobilene blir stadig mer avanserte blir også spillene bedre både design- og spillmessig. Dette stiller krav til at styring og navigasjon på mobiltelefonen skal gå enklest mulig, og flere av oss har nok irritert seg over små taster som passer dårlig til store fingre. BGP100 er utviklet for å gi deg større kontroll, og en bedre spillopplevelse med mobilen.

Støtter mange modeller
Håndkontrollen kobles trådløst til mobiltelefonen via blåtann, og har støtte for modeller med Windows Mobile 2003, Symbian Series 60 og Symbian UIQ.

Størrelsen på 145 x 127,3 x 30,5 mm, og vekten på 130,2 gram gjør at håndkontrollen ser litt stor og klumpete ut. Grunnen til dette er at den er utformet for å kunne passe til en rekke ulike mobile enheter med forskjellige størrelser.

Med et fullt oppladet batteri kan du spille i rundt 3,5 timer, noe som gjør at kontrollen fint burde holde ut en litt lengre buss- eller togtur. Du kan skaffe deg et eksemplar av BGP100 her til en prislapp på 49 dollar.

(Kilder: Gizmodo, Engadget, Brando, Mobil)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen