Håndkontroll for mobilen

Samsung har sammen med den amerikanske teleoperatøren Sprint utviklet en håndkontroll beregnet for spilling på telefonen. Den nye ekstramodulen er laget slik at den kan kobles på mobiltelefonen A600 fra Samsung, og dermed skulle man ha den perfekte spilletelefonen.

Håndkontrollen er først og fremst utviklet med tanke på de som er ute etter en bedre spillopplevelse på telefonen sin, ettersom nettopp spill beregnet for mobilbruk er et felt som krever stadig mer av mobiltelefonen. Etter hvert som spillene blir mer og mer avanserte, vil nok mange føle at tastaturet på telefonen blir for lite til at man får noe særlig ut av spillene.

Håndkontrollen minner om Nintendos gode gamle SNES-kontrollere, og burde ha knapper nok til å få det optimale ut av alle de nye spillene som kommer ut på markedet. Prisen på vidunderet kommer til å ligge på rundt 300 kroner.    

Det er ikke noe problem å lade telefonen mens håndkontrollen er påkoblet, det er nemlig inngang for lader på selve kontrolleren. Altså kan spillentusiastene koble laderen i selve modulen, og spille til de ikke orker mer. Helt uten å måtte bekymre seg for batterinivået.

Håndkontrollen er nok et bidrag til den mobile spillindustrien, som er i en enorm vekst etter at lanseringen av Java og Mophun muliggjorde adskillig mer avanserte spill enn tidligere. Er det i det hele tatt noen som husker Snake?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen