Håndholdt Xbox på vei?

Det er ikke lenge siden Microsoft lanserte spillkonsollen Xbox 360, til store forventninger fra en verden av spillinteresserte. Hvis det er hold i ryktene som sirkulerer på internett i disse dager, vil Xbox-fans snart få enda mer å glede seg over, nemlig en håndholdt Xbox 360-utgave.

Til saftige rykter hører selvfølgelig også bilder. Det som angivelig skal være produktbilder av den håndholdte utgaven av Xbox 360, viser en konsoll med samme format som Sonys håndholdte konsoll PSP, eller Play Station Portable.

Det er lite til ingen informasjon om selve spilleren. Mobility Today mener imidlertid det er verdt å merke seg at Microsofts Windows Mobile-team ble innlemmet i Xbox-avdelingen i fjor, noe som kan bety at vi snakker om en konsoll med Windows Mobile som grensesnitt.

I følge Engadget er det spillindustri-forfatteren Dean Takahashi som er årsak til ryktene. Han skal ha sagt at halvparten av teamet som utviklet Xbox 360 øyeblikkelig begynte utviklingen av en håndholdt versjon så snart den stasjonære spilleren var ute i butikkene. Den andre halvdelen av teamet skal forøvrig være satt til å finne ut hvordan Xbox 360s prosuksjonskostnader kan kuttes mest mulig.

Når Microsofts håndholdte konsoll eventuelt vil komme i salg, forteller ryktene ingen ting om. Men i følge Takahashi vil konsollen komme i salg halvveis i Xbox 360s livsløp, hva nå det måtte bety.

Om Xbox2Go, som Engadget har døpt den, noen sinne vil se dagens lys, vil konsollen få hard konkurranse fra både Sonys PSP og Nintendos håndholdte konsoll, DS, eller Dual Screen.

(Kilde: mobility Today, Engadget, Game Industry)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen