Sony Ericsson AB900 har en liten skjerm som viser nyttig informasjon. (Bilde: Sony Ericsson)

Håndfrien som spiller musikk på radioen

Sony Ericsson lanserer en ny bilhåndfri som også er en FM-sender. Produktet har fått navnet AB900, og er en høyttalende håndfrienhet med Bluetooth-tilkobling.

Du kan feste AB900 til solskjermen i bilen, slik at den ikke ligger og slenger i bilen. Dette gjør også at håndfrien er montert i kort avstand til hodet ditt, slik at mikrofonen fanger opp mist mulig støy.

41 dager hviletid

Du trenger ikke å koble AB900 til bilens strømanlegg, da den har innebygget batteri. Dette skal holde til inntil 41 dager i hvilemodus, eller 26 timer tale. Batteriet skal også holde til 18 timer musikkavspilling.

Musikkavspilling foregår i to ledd: Du kobler først mobilen din til AB900 ved hjelp av A2DP over Bluetooth. Dette sørger for at musikken blir sendt trådløst til AB900. Deretter sendes musikken videre til bilstereoen din over FM-båndet. Enheten har RDS innebygget, slik at du enkelt kan finne frekvensen den sender på.

Lagrer telefonnumre

AB900 har en liten skjerm som viser hvem som ringer og annen nyttig informasjon. Du kan også lagre fem telefonnumre i enheten. Inntil seks telefoner kan være paret med AB900.

Ellers har AB900 både støy- og ekkoreduksjon under samtaler. Enheten veier 117 gram og måler 12 x 6,9 x 1,6 cm. Prisen er ikke offentliggjort.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen