Test

Håndfri til bilen

Oppdatering: Vi har fått tilbakemelding fra importøren av Supertooth 2 om at ekkoproblemene kan skyldes for dårlig oppladet batteri. Mer info om dette finner du i testen.

Hvis du har bil og mobil, overrasker du ingen om du klager over at det er knotete å styre med vanlige håndfriløsninger. For det første må du ta håndfrien inn og ut av øret, og i tillegg går det fort krøll på ledningene. En løsning kan være å investere i et hodesett med blåtann, slik at du i alle fall slipper ledningene. Men om øret ditt ikke er tilhenger av å ha hodesett hengende på seg over lengre perioder, må du likevel belage deg på å ta settet av og på.

Løsningen du da står igjen med, er høyttalende blåtannhåndfri for bilen. Med et slikt sett montert, slipper du å tenke på håndfri i øret. Et typisk bilsett skur seg på når du setter nøkkelen i tenningen, og kobler seg til telefonen din uten noe mer om og men. Likevel må et slikt sett gjerne monteres, og kobles til bilens elektriske anlegg. Dette kan for folk flest svekke lysten til å gå for en slik løsning. Dessuten kan det kanskje virke som en litt vel stor investering om du kjører rundt i en gammel, nedslitt bil du betalte 6000 kroner for på bilauksjon. På toppen av det hele kan du risikere at fancy utstyr montert i bilen tiltrekker seg innbruddstyver.

Alt i ett
Alle disse problemene forsøker Supertooth 2 fra TT Microtrading å løse. Supertooth er en høyttalende, monteringsfri blåtannhåndfri for bilen. Med denne håndfriløsningen i bilen din, er du kvitt ledninger, øreplugger og komplisert montering.

Supertooth 2 er en liten boks med innebygget mikrofon, høyttaler og batteri. Dermed er den også helt ledningsfri, og du trenger bare å koble den til laderen mellom slagene. Supertooth er heller ikke spesielt dyr. I prisguiden finner du håndfrienheten til under tusenlappen.

Men kan denne boksen erstatte et vanlig bilmonteringssett? Vi har tatt med oss Supertooth 2 ut på veien, og sjekket om løsningen holder mål.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen