Bluepointer har både laserpeker og lommelykt.

Håndfri som skriker Star Wars

Teknologibransjen vet å lage mange sære kombinasjoner, i alt fra USB-hub med innebygget koppvarmer til mus du kan bruke som Skype-telefon. Bluepointer er nok et produkt tilhørende denne kategorien, i det håndfrien har innebygget laserpeker og fjernkontroll.

Myntet på Powerpoint

Tanken er i grunn ikke så dum. For hvilken gruppe bruker ofte håndfri? Jo, proffbrukere. Og hva gjør mange proffbrukere som bruker telefonen i arbeidslivet? Jo, de viser frem Powerpoint-presentasjoner. Og når håndfrien først har bluetooth og sitter på øret, hva er vel da mer naturlig enn å fiske det frem i det møtet begynner og styre presentasjonen med håndfrien? Du kan jo ikke motta samtaler når du presenterer noe uansett.

Bluepointer ser forøvrig rimelig likt ut til alle andre håndfrien, med unntak av laserutgang bak og en liten LED-lommelykt. Den skal ha seks timers taletid eller 120 timer hviletid. Vekten er på 13 gram. Ønsker du å bruke håndfrien som fjernkontroll på PC-en i presentasjoner, må PC-en støtte bluetooth med HID-profil.

Må importeres

Såvidt oss bekjent selges ikke Bluepointer i Norge. Hodesettet er imidlertid å få tak i via en nettbutikk i Hong Kong for 90 dollar ekslusiv frakt, eller vel 450 kroner. Og dersom du ikke skulle ha noen Powerpoint-presentasjoner i nær fremtid så er det lov å leke lyssabel med hodesettet. Dog vil vi kanskje ikke anbefale det ute blant folk.

(Kilder: Mobile Brando)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen