Ha MP3-spilleren på hodet

Om du bruker mobiltelefonen som MP3-spiller, eller om du har en egen dings bare til å spille av musikk, er det to problemer som ofte melder seg. Det første er ledningene, som nesten alltid klarer å være i veien, og det andre er hvor du skal gjøre av MP3-spilleren.

De gangene treningsbuksa ikke har lommer, eller den sommerlige kjolen ikke har plass til verken MP3-spiller eller mobiltelefon – da hadde det vært kjekt å bare kunne feste MP3-spilleren rett på hodet.

Med Mark Frank Montoya MP3-hodesettet fra Skullcandy kan du nettopp det. Ikke bare er hodesettet lekkert og med god lydkvalitet, nei det er også utstyrt med en fullverdig MP3-spiller på venstre øreklaff.

Dermed har du 512MB musikk tilgjengelig rett på øret, og slipper å tenke på verken lommer til MP3-spilleren eller irriterende ledninger. Vi skulle naturligvis ønske at vi hadde fått enda litt større lagringsplass, men ideen er glimrende.

Montoya MP3 kommer til norske butikker i april, og kommer til å ha en prislapp på rundt 2000 kroner. Er du nysgjerrig, eller har lyst til å sikre deg MP3-hodesettet, kan det forhåndsbestilles hos din lokale forhandler. For komplett forhandlerliste trykk her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen