Gyldne tider hos LG


Chocolate selger bra både i Norge og Sverige

Vel en måned etter at LG lanserte Chocolate med brask og bram i London, kan LG nå melde om stor etterspørsel etter selskapets nye sjokolade. En noe lunken mottagelse i pressen til tross, Chocolate selger unna, og i Sverige melder nå telekjeden The Phone House om at salget av LG jevnt over har økt som følge av populariteten til Chocolate.

I en pressemelding melder mobilforhandleren at Chocolate var den niende mest solgte telefonen i mai måned, mens den noe enklere LG C1150 solgte mest av alle telefoner etter Sony Ericssons K750i.

- Designmobiler har solgt veldig bra denne våren, og LG har virkelig lykkes i å skape interesse rundt sin Chocolate-modell, sier Johan Paulsen Järnliden, markedssjef hos The Phone House i en pressemelding.

Også her hjemme kan LG melde om en voksende popularitet rundt merket etter at Chocolate kom i salg.

- Jeg kan ikke kommentere noe volum, men det ser veldig lyst ut, sier Knut Kjeksrud, representant for LG i Norge.

Siden det ikke finnes noen samlet salgsstatistikk for mobiltelefoner i Norge, har det ikke lykkes Amobil å finne noen salgstall for Chocolate i Norge. Men kilder Amobil har vært i kontat med i Telebutikken kan melde at Chocolate selger langt mer enn noen annen LG-telefon har gjort til nå.

- Vi er veldig fornøyde med salget. Chocolate er den telefonen som er blitt best mottatt i det høye prissegmentet av de telefonene LG har lansert til nå, fortsetter Kjeksrud.

Her finner du mer informasjon om Chocolate:

Alle artikler om Chocolate
Alle priser om Chocolate
Vår test av Chocolate

(Kilder: Mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen