Gunstig priset projektor fra Hitachi

Spesifikasjoner er lagt inn i Produktguiden

Spesifikasjoner er lagt inn i Produktguiden

Pressemelding

Hitachi lanserer en ny projektor, CP-RS55 Performa, med meget god ytelse til konkurransedyktig pris.

Den nye projektoren er tilpasset bedrifter og skoler der det er ønskelig med lavt lydnivå, lav vekt og gunstig pris. Samtidig har Hitachi CP-RS55 en lysstyrke på 1500 ANSI-lumen og finesser som vanligvis kun finnes i betydelig dyrere projektorer.

Veiledende utsalgspris for den nye projektoren er
7.499 kroner ekskl. mva.

Hitachi CP-RS55 inneholder selskapets egenutviklede videoteknikk, akkurat som sine dyrere søsken, som sammen med de tre LCD-panelene gir et kontrast- og fargerikt bilde med et kontrastforhold på 400:1. Lydnivået er ikke mer enn 33 dB i "whisper mode". Yttermålene er 285 x 73 x 202 millimeter (bxhxd) og vekten kun 2,2 kilo.

- Mange bedrifter og skoler vil klare seg aldeles utmerket med ytelsen i vår nye volumprojektor, CP-RS55, sier Kenneth Bergman, produktsjef for Hitachi Digital Media Group i Norden. De ønsker en prisgunstig projektor med lav vekt og kompakt format. Plassen den opptar på bordet er mindre enn et A4 ark, noe som gjør den lett både å plassere og å ta med seg.

Det er lett å komme i gang og bruke CP-RS55. Et enkelt menysystem på norsk (samt et ytterligere antall språk) loser brukeren gjennom innstillinger og finesser som zoom, bildeforstørring og kan f. eks. også "fryse" et videobilde. Ved å legge inn en PIN-kode er projektoren godt beskyttet mot tyveri, fordi den blir umulig å starte uten at riktig kode er tastet inn. Den har også minne for lagring av individuelle innstillinger.

- CP-RS55 har bildeformatet 4:3 og støtte for å kunne vise HDTV, sier Kenneth Bergman. Dette og den fine bildekvaliteten, samt attraktiv pris, gjør at vi sikkert vil få flere kunder, som også vil benytte det store bildet projektoren har, til å vise filmer, dataspill og se på forskjellige sportsarrangementer hjemme.

Standardobjektivet har en elektronisk 1,2x zoom og et arbeidsområde fra 1,5 til 7,5 meter. Ved en avstand på 2,2 meter oppnås en bildestørrelse på 60 tommer. Projektoren er utstyrt med en vertikal bildejustering som gjør det mulig å få et bilde med helt parallelle sidekanter, selv om vinkelen mellom filmlerret og projektor er skrå.

Seriell inngang (RS232) gjør det mulig å styre projektoren fra datamaskinen og tilkoblingene gjør projektoren også kompatibel med VHS- og DVD-spillere, digitale TV bokser og spillkonsoller, samt video- og digitalkameraer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen