(Bilde: Montasje: Akam/Adobe/istock)

Gunstig CS6-tilbud forsvinner snart

Har du CS3 eller CS4 bør du ikke vente for lenge med å oppgradere.

Selv om du ikke har den nest siste versjonen av programmene i Creative Suite, hvor blant annet Photoshop er inkludert, lar likevel Adobe deg oppgradere til CS6 til en langt rimeligere penge. Om du besitter CS3- eller CS4-utgaven av Photoshop kan du nå skaffe deg siste versjon til samme pris som er gjeldende for brukerne av CS5 og CS5.5. Men ikke sitt på gjerdet for lenge, for tilbudet varer bare ut desember.

Les også: Adobe lanserer Photoshop CS6

Oppgraderingen koster nå 1 925 kroner fra Adobes hjemmesider, mot 6 787 kroner dersom du ikke har noen tidligere utgave. Om du skal oppgradere alle programmene i CS-serien, kalt Master Collection, blir det dyrere desto eldre versjon du har. Å oppgradere fra CS5.5 koster deg 4 837 kroner, mens om du har CS3 vil det koste 14 550 kroner. Kjøper du programpakken fra bar bakke må du punge ut med 27 162,50 kroner, så du sparer uansett en pen sum.

Nytt i CS6 er at du kan abonnere på enkeltprogrammer. For 180 kroner i måneden får du tilgang til Photoshop mot at du binder deg i et år. Om du kun skal bruke programmet periodevis kan du leie det for 300 kroner per måned. Du får dog ingen rabatt om du har kjøpt en tidligere versjon.

Les også: Adobe forbedrer seg

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen