Test Gunnar Wi-Five

Gjør disse brillene synet ditt bedre?

Lover skarpere syn og mindre slitne øyne foran dataskjermen.

Er du en av de mange menneskene som blir sliten i hodet av å sitte foran en PC-skjerm hele dagen? I følge selskapet Gunnar Digital Performance Eyeware, heretter bare kalt Gunnar, er dette fordi øynene våres ikke er laget for den type slitasje vi utsetter de for med langvarig databruk.

Gunnar hevder videre at brillene de lager kan bøte på mye av denne uheldige slitasjen øynene våre blir utsatt for. Dette gjøres blant annet ved et spesielt materiale brilleglassene blir laget med, samt fargen, fasongen og belegg på glassene. Brillene skal rett og slett gjøre det mer behagelig å se på alle typer PC-skjermer.

Vi er blitt tilsendt et par briller som heter Wi-Five, som bildene over viser. Disse har en ramme rundt glassene i metall, og "ørehvilere" laget av plast. Det er en liten logo rett bak leddet til "ørehvilerne", men ellers er designen ganske minimalistisk.

Fargen i glassene er litt gulaktig, eller "amber", som Gunnar kaller det. Det fører til at alt vi ser gjennom brillene får et litt gulaktig skjær, men etter bare fem minutters bruk er det ikke stort annet vi legger merke til.

Disse brillene er i utgangspunktet ment for de som fra før av ikke trenger briller, og de som bruker linser. Trenger du styrke i glassene kan dette ordnes, men i utgangspunktet er altså disse brillene for de som allerede har perfekt syn.

Takk til Gunnar Digital Performance Eyeware som sendte produktet til test.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen