Gullmobilen er her

I dag dumpet Nokia Sirocco Gold inn på vårt kontor. En mobiltelefon som ikke skiller seg fra tidligere Sirocco-modeller på andre måter enn ved at den er trukket med et tynt lag ekte gull.

Men den lille endringen gjør en enorm forskjell. 

Det tynne gullaget endrer Sirocco fra å være en litt kjedelig klassisk designmobil til å bli et mobilsmykke som spiller langt mer på sanselighet. Sirocco Gold er en mobiltelefon du kan begjære. Det finnes smartere, tynnere, lettere og mer avanserte mobiltelefoner. Men finnes det noen lekrere?

Det er selvsagt en smakssak. For noen vil en gullmobil alltid være noe vulgært – en mobil som passer best i hånden på gutter som kjører BMW, går nedlesset i gullkjeder og spiser kebab. Men Nokia 8800 Sirocco Gold er ikke vulgær. Den er i sin form så stilren at vi kan snakke om diskret eleganse. Ønsker du å toppe det hele så finnes det også en blåtann håndfri i samme design.

Så hva er målgruppen for en slik mobil?

Vi tror den kan favne bredt. Nokia 8800 Sirocco Gold er som skreddersydd for mannen med håndsydd dress og mansjettknapper i gull. Den passer for kvinner som ikke synes det er flaut å kle seg pent, og for alle andre som ønsker å unne seg et lite stykke luksus.

Men det er definitivt ikke mobiltelefonen for den som blar i reklamebrosjyrer etter rimelige kontantkortmodeller. Den vil neppe bli å finne blant joggere, nerder eller håndtverkere. Om du da ikke er gullsmed, frisør eller blomsterbinder …

Nokia Sirocco Gold er priset til om lag 12.000 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen