Gullfisk er ut, oljekjølt PC er inn

Gullfisk er ut, oljekjølt PC er inn

Nytt akvarie-kabinett fra amerikanske Puget systems.

Det er flere spørsmål enhver som er ute etter et nytt PC-kabinett bør stille seg selv. Har jeg god råd? Bor jeg for meg selv? Savner jeg et akvarium i datahulen? Kunne jeg tenke meg en oljekjølt datamaskin?

Dersom du kan svare med et rungende JA på spørsmålene over er det ingen tvil: du er i målgruppen for siste utgave av Puget systems' Aquarium Computer. Dette er et "gjør det selv"-byggesett der du enkelt forklart ender opp med en tank du kan stappe PC-komponentene dine i. Fyll opp med 45 liter mineralolje, skru på pumpene – og vips har du et kabinett ingen andre i gata har. Nesten garantert.

Greit med kjøling.
Greit med kjøling.

Aquarium Computer V4 skal for øvrig ikke bare være artig å se på, poenget er også at den skal gjøre en anstendig kjølejobb. Den skal klare PC-er som drar hele 1000 watt, visstnok uten å lage spesielt med støy.

Men oljekjøling krever også en rekke hensyn, noe du bør ta til etterretning før du drømmer deg helt bort. Konseptet er likevel artig, og er du fingerferdig er det ikke noe i veien for å lage sin egen tank heller – da selvsagt på egen risiko.

Når det gjelder Aquarium Computer V4 ligger prisen for dette byggesettet på 600 amerikanske daler. Det er kanskje ikke så galt, men så må jo herligheten fraktes over dammen, og Puget systems sender normalt sett ikke internasjonalt. Uansett hvilken metode du da velger for å få den hjem, vil prisen bli en del over hva du må ut med for et konvensjonelt kabinett.

Men den vil også være desto kulere.

Mer om Aquarium Computer finner du på Puget systems' hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen