Guitar Hero gjør comeback til høsten
Teknofil
(Bilde: YouTube)

Guitar Hero gjør comeback til høsten

Ny gitar, nye muligheter.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er 10 år siden det første Guitar Hero-spillet gjorde braksuksess på PlayStation 2, og fem år siden det foreløpig siste Guitar Hero-spillet floppet. Nå gjør utgiver Activision klar for et comeback i musikkspillserien til høsten, skriver Gamer.no.

Splitter ny gitar-kontroller, nye streamingmuligheter og langt bedre grafikk, tenner et lite håp om at Guitar Hero Live kan gjenskape magien fra 2000-tallet.

Ny gitar + musikkvideostreaming

Gitaren ser ut som en Gibson-inspirert råtass. Whammy-bar-en og plastspaken du «slår» akkordene med virker å være omtrent som på de gamle gitarene. Det som virkelig skiller seg ut fra den forrige er knappene. Før var det fem fargerike knapper på hvert sitt bånd. Nå har den isteden fått seks knapper øverst på gitarhalsen, to på hvert bånd.

Grafikken på det kommende Guitar Hero-spillet har ikke overraskende blitt en god del bedre siden sist. Tanken er at du skal få følelsen av å spille for et ekte publikum, som buer og applauderer i henhold til skills'a dine.

Den nye gitar-kontrolleren har seks knapper.
Den nye gitar-kontrolleren har seks knapper. Foto: Activision

Som før vil det være mulig å spille på forskjellige vanskelighetsgrader, fra Easy til Expert. Foruten nye låter som er inkludert i selve spillet, vil Activision også lansere GHTV, et nettverk for spillbare musikkvideoer med oppdatert innhold. Det vil imidlertid ikke være bakoverkompatibelt med andre spill i samme serie.

Guitar Hero Live blir lansert til høsten på spillkonsollene PlayStation 4- og 3, Xbox One- og 360, og Wii U. Les mer på vår søsterside Gamer.no.

Et annet musikkspill skal også være på vei
Rock Band kan få oppfølger for Xbox One og PlayStation 4 »

(Kilde: Gamer.no)

 

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen