Guide

Guide: Thunderbird-utvidelser

Thunderbird-utvidelser

Thunderbird er et gratis e-postprogram som opprinnelig ble utviklet av Mozilla, men som fra 2008 er blitt overtatt av Mozilla Messaging som er datterselskapet til Mozilla. Thunderbird finnes i flere språkversjoner, inkludert norsk. Den foreløpig siste stabile versjonen er Thunderbird 3.1 – den kan du eventuelt laste ned fra mozillamessaging.com.

Programmet Thunderbird har i utgangspunktet en rekke funksjoner som et vanlig e-postprogram har, pluss funksjoner som innebygd spamfilter, vedleggspåminnelse, hurtigfilter, faner og meldingsfiltre bare for å nevne noe – les mer.

Dersom du har behov for flere funksjoner har du mulighet til å installere utvidelser, og det er dette denne guiden handler om.

Her finner du blant annet programmer som gir deg utvidet mulighet til å endre programmets utseende, legge inn ordbøker, mulighet til å lese nettsider, og mulighet for synkronisering, bare for å nevne noen få alternativer. Bare husk å ikke installere for mange utvidelser samtidig, prøv først og fjern de du ikke kommer til å bruke.

neste side finner du veiledning om handler om nedlasting og installering av utvidelser for Thunderbird.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen